NAPUŠTA TOTTENHAM?

Tri kluba u borbi za nezadovoljnog Kranjčara

05.10.2010 u 11:16

Bionic
Reading

Niko Kranjčar ove sezone nije standardan u svom Tottenhamu. Cijela priča oko njegovog statusa u Spursima ide toliko daleko da su već počela nagađanja kako bi Niko već na zimu mogao promijeniti sredinu. Navodno su zainteresirana tri kluba, među kojima i Monaco

Hrvatski reprezentativac je prije jedne sezone došao u Tottenham zajedno s trenerom Harryjem Redknappom koji ga je vodio u Portsmouthu. Redknapp, kao zaljubljenik u hrvatske nogometaše, želio je Niku i u Spursima. Idila je trajala jednu sezonu, ali u ovoj hrvatski se reprezentativac nije naigrao.

'Pred nama je još dosta utakmica, a Niko je itekako u mojim planovima. Nije imao sreće dosad, na treninzima radi sjajno, ali kada na lijevoj strani imate Garetha Balea, što da radim? Znam da mu je teško, ali je veliki profesionalac i divna osoba', rekao je Redknapp, čije se riječi mogu protumačiti na razne načine.

S obzirom da je Bale ovog trenutka u prvom planu, za Niku nema previše mjesta u Tottenhamu. Tako su se engleski mediji raspisali da su tri kluba zainteresirane za Kranjčarove usluge. Dva neimenovana engleska kluba te Monaco.

Zasad su to sve nagađanja, no što će bliže biti zimski prijelazni rok, bit će jasnija i budućnost Nike Kranjčara.