HALO, BING

Treneru otkaz mobitelom usred utakmice

08.10.2010 u 13:32

Bionic
Reading

Iz nogometnog svijeta dolaze raznorazne priče i dogodovštine. No ono što se dogodilo treneru Chichester Cityja moglo bi ući u anale. Čovjek je usred utakmice dobio poziv na mobitel te mu je rečeno da je dobio otkaz!

Niželigaški engleski klub Chichester City igrao je utakmicu protiv Redhilla, a u jednom trenutku treneru Chichestera Marku Poultonu je zazvonio mobitel. S druge strane je bio jedan od čelnika kluba, koji mu je dao otkaz!

'Za vrijeme drugog poluvremena nazvao me Gary Walker, jedan od direktora kluba, koji mi je kazao da mu je žao što smeta, ali da sam dobio otkaz', kazao je Poulton za The Sun.

'Poziv nije mogao doći u gori čas jer se jedan moj mladi igrač ozlijedio i odveden je u bolnicu zbog prijeloma čeljusti, nakon sudara s golmanom. Ovo je najneprofesionalniji klub u kojem sam radio. Ovdje ljudi ne mare za interese kluba, već samo za svoje privatne ratove. Ne mogu vjerovati kako rade i duboko sam povrijeđen', završio je Poulton.

Možda će neko pomisliti da je Poulton prvi trener koji je dobio otkaz za vrijeme utakmice, ali nije istina. 1999. godine Toni Schumacher je vodio drugoligaša Fortunu iz Kölna, a za vrijeme poluvremena u svlačionicu je ušao predsjednik kluba Jean Löring i pred igračima mu rekao da je smijenjen.