ZA KOGA SE IGRA?

Trener Spartaka svašta je rekao; prvo se dotakao Dinama, a zatim se obrušio na one koji su donijeli konačnu odluku

09.11.2018 u 08:41

Bionic
Reading

Trener Spartaka iz Trnave Radoslav Latal poslije utakmice pohvalio je Dinamo, ali se dotakao i vremenskih uvjeta zbog kojih je susret bio na rubu regularnosti

Dinamo je i drugi puta u skupini svladao slovačkog prvaka te osigurao prolazak u nokaut fazu dva kola prije kraja. Poslije dvoboja treneri momčadi različitih raspoloženja stigli pred novinare.

Nenad Bjelica bio je oduševljen, a Radoslav Latal nije skrivao razočaranje. Prvo nešto o Dinamu...

'Čestitam Dinamu koji je po moje mišljenju najbolja momčad skupine. Ne samo po bodovima, već i po prikazanom na terenu, na mene su Dinamovi igrači ostavili dobar dojam,' izjavio je Latal pa se prebacio na negativne stvari.

'Razgovarali smo sa sucima, oni su odlučivali može li se igrati. Nije mi jasno zašto se igralo, u prvom dijelu se nije moglo vidjeti, u drugom je bilo bolje', govorio je češki stručnjak na klupi Slovaka koji se okomio na Uefu.

  • +11
Europska liga, skupina D: Dinamo - Spartak T. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

'Za koga se uopće igra nogomet. Kod kuće smo igrali pred praznim tribinama, a ovdje su naši navijači daleko putovali, pa nisu mogli vidjeti ništa zbog magle. Zar se nogomet ne igra baš zbog navijača', završio je Latal.

Uživajte u omiljenom sportskom sadržaju u HD kvaliteti slike na MAXtv-u. Aktivirajte sportski paket ili saznajte više informacija o MAXtv-u.