sudar divova

Trener PSG-a otkrio u kakvom je stanju Leo Messi i hoće li zaigrati protiv Cityja; evo gdje svi mogu gledati fantastičan derbi Lige prvaka

27.09.2021 u 18:08

Bionic
Reading

U 2. kolu UEFA Lige prvaka u utorak (28. rujna) na Parku prinčeva se sastaju PSG i Manchester City. Sjajna je vijest da svi MAXtv korisnici u sklopu inicijative 'U dobrim rukama' ovu nogometnu poslasticu mogu besplatno gledati na kanalu Arenasport 7 od 21 sat

Kakav će to sudar velikana biti! Dvije najskuplje svjetske momčadi ove sezone igraju u istoj skupini Lige prvaka! Manchester City prema Transfermarktu vrijedi čak 1,05 milijardi eura, dok je PSG tek nešto 'jeftiniji', samo 997,25 milijuna eura. Prevedeno, na travnjaku Parka prinčeva će u utorak navečer (28. rujna, 21 sat, Arenasport 7, MAXtv) trčkarati igrači vrijedni dvije milijarde eura!

Motiva neće nedostajati jer PSG je prošle godine ispao u polufinala Lige prvaka, a izbacio ih je baš City. Na Parku prinčeva sprema se osveta, no najvažnija informacija koja je zanimala sve je ona o zdravstvenom stanju Lea Messija.

Argentinac je zbog ozljede koljena propustio posljednje dvije utakmice francuskog prvenstva, ali se u ponedjeljak na treningu nije činilo da ima bilo kakvih problema s ozljedom.

  • +21
PSG - Lyon Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON

Najatraktivnija utakmica kola dostupna svima!

Za sve ljubitelje nogometa pripremili smo pravu poslasticu – svi MAXtv korisnici mogu pogledati utakmicu PSG - Manchester City na kanalu Arenasport 7 u 21 sat.

Dobro je biti u dobrim rukama. Vaš Hrvatski Telekom

  • +4
Club Brugge - PSG, 1. kolo Lige prvaka, 2021/22. Izvor: EPA / Autor: STEPHANIE LECOCQ

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Da, Leo Messi trebao bi biti u početnoj postavi', objavio je trener PSG-a Mauricio Pochettino te dodao:

'Sutra ćemo znati početnih 11, ali mislim da će Leo biti u sastavu.'

U isto se vrijeme i trener Manchester Citya Pep Guardiola nada da će Messi zaigrati.

'O Messiju ne treba puno govoriti, on je igrač koji sve kaže na terenu. Imamo puno sreće što ga gledamo 16 godina. Nadam se da će u utorak zaigrati za boljitak utakmice', kazao je Pep uoči dvoboja.