Liga prvaka

Trener Lokomotive Goran Tomić najavio povijesni okršaj s Rapidom; otkrio je koji je najveći problem njegove ekipe, ali i poslao upozorenje Austrijancima

25.08.2020 u 12:28

Bionic
Reading

Trener Lokomotive Goran Tomić najavio je utakmicu s Rapidom iz Beča u drugom pretkolu Lige prvaka (srijeda, 26.08., 19 sati, Arenasport 2)

Lokomotiva u srijedu, 26. kolovoza u 19 sati, dočekuje bečki Rapid u drugom pretkolu Lige prvaka. Uoči ovog susreta novinarima se na konferenciji za medije obratio trener Lokomotive Goran Tomić.

'Ova utakmica znači igranje Europske lige tako da je stvarno velik ulog i sigurno je da će i oni sa svoje strane napraviti sve do prođu. No, isto tako i mi imamo svoju računicu i znamo što nam to donosi', rekao je Tomić pa dodao:

'Ako gledamo realno i objektivno stanje ove dvije ekipe, realno je da su oni favoriti. To je ekipa koja ima puno veći budžet od našega i nisu imali nikakvih velikih problema što se tiče prijelaznog roka za razliku od nas. Mi smo u jednom stanju koje je neusporedivo drugačije od onog od prije tri tjedna i zbog tih objektivnih razloga je Rapid favorit.'

Iako Austrijanci imaju ulogu favorita, Tomić im je poslao i upozorenje.

'Ne pobjeđuju uvijek favoriti u utakmicama i puno puta se dogodi neko nogometno čudo. Spremni smo to čudo i ostvatiti', zaključio je trener Lokomotive.

Povijesni susret Lokomotive možete gledati na programu Arenasport 2 s početkom u 19 sati u srijedu.

Sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige i pretkola Lige prvaka možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.