nije zadovoljio

Trener Juventusa nakon ispadanja iz Lige prvaka progovorio o mogućem otkazu: To je uvreda za mene i čelnike kluba

08.08.2020 u 11:07

Bionic
Reading

Talijanski mediji i navijači Juventusa traže smjenu trenera Maurizija Sarrija. Izvori bliski čelnicima 'stare dame' tvrde da će otkaz dobiti već danas...

Juventus je ispao već u osmini finala Lige prvaka (Juve je pobijedio Lyon 2:1, no ispao je zbog poraza 1:0 u prvoj utakmici zbog gola u gostima!) i odmah su se 'zakotrljale' priče kako će Maurizio Sarri dobiti otkaz. Naime, talijanski mediji bliski Juventusu tvrde kako su čelnici kluba već odlučili i da će ga smijeniti već danas.

A trener 'stare dame' prvo nije želio razgovarati o toj vrućoj temi, radije je komentirao poraz svoje momčadi od Lyona.

'Očekivao sam puno manje od svojih igrača, ali na kraju smo odigrali sjajnu utakmicu. Bili smo u zaostatku nakon deset minuta, ali smo preokrenuli, pobijedili i stvorili smo šest-sedam odličnih šansi. Cijela momčad dala je maksimum večeras i ja sam veoma zadovoljan', rekao je Sarri nakon utakmice i nastavio:

'Nažalost, ispali smo zbog prve utakmice, odnosno prvog poluvremena te utakmice. Liga prvaka je takvo natjecanje i unatoč tome što smo igrali odlično, ispali smo. Sve nas je poremetila ona pauza. Mjesec dana smo bili zatvoreni kod kuće, gdje je netko mogao trenirati, a netko baš i ne. Momčad je dala sve od sebe, ali nije uspjela...'

  • +8
Juventus - Lyon, osmina finala Lige prvaka, 2019/20. Izvor: Profimedia / Autor: Miguel MEDINA / AFP / Profimedia

Da, taj neuspjeh u Ligi prvaka mogao bi i njemu presuditi...

'Moje riječi nije teško shvatiti. Ne vjerujem da će čelnici tako velikog kluba kao što je Juventus na temelju jedne utakmice donositi tako velike odluke. Treba analizirati cijelu sezonu. Takvo pitanje za mene je uvreda, ali ne samo za mene nego i za čelnike kluba. Imam ugovor, poštujem ga i ne očekujem ništa', zaključio je Maurizio Sarri.