i to već za par dana

Trener Juventusa ga prekrižio, a Mandžukić već dobio nemoralnu ponudu zbog koje bi mogao sretan napustiti Torino

04.09.2019 u 12:17

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, Mario Mandžukić, koji je ušao u petu sezonu s torinskim Juventusom, od dolaska Maurizija Sarrija na klupu 'Stare dame', proživljava teške dane

Mario Mandžukić, čini se, naišao je na tvrđi orah od sebe. Jer znamo, gdje god je dolazio, morao se izboriti za poziciju u momčadi. I uvijek je u tome uspjevao. Pa čak i prošle sezone, kada je Juventus doveo mega-zvijezdu, Cristiana Ronalda.

Jer svojim pristupom, srčanošću, borbenošću i požrtvovnošću, tjerao je trenere da ga stavljaju na teren.

Međutim, od dolaska Maurizija Sarrija, za Mandžukića nema mjesta u momčadi Juventusa, što je potvrdio i posljedni postupak ovog talijanskog trenera.

Naime, Sarri je u utorak sastavio popis igrača koji će nastupati u grupnoj fazi Lige prvaka, a na njemu nema bivšeg hrvatskog reprezentativca.

Sarri je među napadače uvrstio Ronalda, Higuaina, Bernardeschija, Dybalu i Douglasa Costu, dok je Mandžukić ostao izvan Lige prvaka.

I već ove srijede isplivala je informacija kako bi tri katarska kluba, a to su Al-Rayyan, Al-Gharafa i Al-Duhail, itekako htjeli dovesti Mandžukića. Zna se da njima novac nije problem.

Osim toga, kako je Mandžukić rekao 'zbogom' reprezentaciji, čini se da sada više nema ni potrebe forsirati svoje tijelo do maksimuma, već polako razmišljati o lagodnijem ulasku u penziju.

Prijelazni rok u Kataru počinje 7. rujna, a traje do 30. rujna, i ne bi nas trebalo iznenaditi prihvati li Mandžukić ponudu s Bliskog Istoka.

Naravno, sve su ovo neslužbene vijesti, ali s obzirom na Mandžukićevu situaciju u klubu, tko zna kakav je rasplet moguć.

Inače, Mandžukića ugovor za Juventus veže do ljeta 2021. godine, a prema kojem navodno ima godišnju plaću od pet milijuna eura.