SKANDAL

Trener istukao najbolju sportašicu Bjelovara

08.09.2010 u 09:54

Bionic
Reading

Najbolju sportašicu Bjelovara Za 2009. Ivanu Kokot (22) nasred ulice išamarao je njezin bivši trener Feđa Medak (32), nositelj crnog pojasa 4. dan

Mlada tekvondašica u ožujku je nakon šest godina napustila Medakov klub Fox i prešla u Omegu, a zatim je počelo maltretiranje njezinog bivšeg trenera.

'Nisam mogla izdržati svakodnevni mobing trenera Feđe i zauvijek sam napustila klub, jer je suradnja s trenerom bilo pravo mučenje', izjavila je za Sportske Novosti Ivana Kokot.

Prema njezinim riječima, nastavila se viđati s mlađim članovima iz kluba Fox što se nije svidjelo Feđi Medaku koji je zaprijetio njezinim prijateljicama da se sastaju s njom, a nju je sačekao na ulici, izvrijeđao i snažno opalio šamar. Nakon što se potužila roditeljima njezin otac Ivan (53) otišao je u klub gdje je došlo do fizičkog obračuna u kojem je njezin roditelj završio razbijene glave i u bolnici.

Dan kasnije Medak je sačekao i njezinog brata koji nema veze s borilačkim sportom te mu prijetio. Nakon toga je ona odlučila sve prijaviti policiji.

Policija je obavila obavijesne razgovore i podigla optužne prijedloge protiv Feđe Medaka i Ivana Kokota.