dok je rudeš slavio

Trener Hajduka nakon šokantnog poraza ne osjeća odgovornost?!

04.11.2017 u 22:18

Bionic
Reading

Nogometaši Rudeša napravili su veliko iznenađenje svladavši Hajduk uspred Poljuda 3:2. Torcida je s tribina igrače ispratila povicima 'Dobit ćete batina', dok je od Uprave očekivala ostavke. No, onaj prvi koji bi mogao otići, trener Carrillo na to ne pomišlja

'Nisam podnio ostavku, neću napustiti momčad. Ono što želim reći je da imam više informacija nego vi, moj ugovor je važeći i ne mogu učiniti ništa u vezi toga. Ako vodstvo kluba misli da ne zaslužujem ovu poziciju, odluka je na njima, a meni kao treneru je da radim i mislim na sljedeću utakmicu. Mislio sam da će prvo pitanje biti kako sam vidio utakmicu', rekao je Carrillo, a prenose 24 sata.

  • +10
Hrvatski telekom Prva liga, 15. kolo, HNK Hajduk - NK Rudeš Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

Kako se ovo dogodilo od 2:0 do 2:3?

'U drugom poluvremenu Rudeš nije dobio utakmicu nego smo je mi izgubili. Na poluvremenu sam rekao da utakmica nije gotova, da moramo imati jasan stav da zabijemo i treći, četvrti gol... Imali smo neke prilike... Nisu mi se svidjele neke pojedinačne greške, greške mogu oprostiti, ali stav poput gubitka lopte, bez stava, to me ražalostilo. Kad pobjeđujemo, pobjeđujemo svi, kad gubimo, gubimo svi. Ja se prvi smatram krivim', zaključio je Katalonac na klupi Hajduka.

Carrillo je dodao da je u stanju podići momčad.

'Da, jer sam isti onaj trener kao prije mjesec ili mjesec i pol dana. Osjećam se pozvanim da radim kao trener Hajduka, uz podršku naših navijača i nije me toga strah. Hvalospjevi me neće dići, niti će me porazi baciti dolje. Torcida kao naši vjerni navijači su ti zbog kojih igramo nogomet i koji nam imaju pravo suditi i izraziti mišljenje'.