sretni u belgiju

Trener Genka nije skrivao zadovoljstvo nakon remija, a ovaj komentar nikako se neće dopasti kolegi Damiru Krznaru

25.11.2021 u 22:43

Bionic
Reading

Nogometaši zagrebačkog Dinama ostvarili su cilj, osigurali su tzv. europsko proljeće, međutim, tek će nakon posljednjeg kola biti poznato hoće li Modri nastaviti svoj europski put u Europskoj ligi ili sele u Konferencijsku ligu. U istoj situaciji je i Genk

Trener Genka John van den Brom, za razliku od Damira Krznara, istaknuo je kako je zadovoljan igrom i rezultatom.

'Bili smo kompaktni, igrali smo dobro, kontrolirali smo igru. Međutim, primili smo nepotreban pogodak, premda smo upozorili igrače. Nakon toga imali smo težak period, ali uspjeli smo izjednačiti. U drugom dijelu smo kontrolirali utakmicu, a mogli smo i pobijediti. Nažalost, nismo iskoristili prilike, no zadovoljan sam igrom i rezultatom', kazao je trener belgijskog sastava.

Genk još uvijek ima izgleda za drugo mjesto, ali može ostati i bez treće pozicije ako u zadnjem kolu izgubi od Rapida. Pobjedom bi preskočio Dinamo, u slučaju da Modri izgube u Londonu od West Hama.

'Uvijek je važno ostvariti dobar rezultat u Europi, posebno jer nam sada slijede dvije utakmice protiv Club Bruggea. Nadam se da dobru igru možemo ponoviti i u prvenstvu'.

  • +66
Dinamo - Genk, 5. kolo Europske lige, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Strijelac Ike Ugbo je bio zadovoljan igrom i postignutim pogotkom.

'Znao sam što treba napraviti. Nisam trebao igrati, ali radim i treniram i čekam svoju priliku. Sretan sam što sam postigao pogodak', kazao je kanadski napadač koji ove sezone ne igra previše.

'Moram biti spreman za svaku priliku koju dobijem, pa makar igrao samo jednom mjesečno', dodao je.

  • +11
Dinamo - Genk, navijači Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX