modri na poljudu

Trener Dinama Krznar priznao što ga jako veseli uoči novog derbija protiv Hajduka, a poslao je i poruku igračima obje momčadi; evo gdje gledati utakmicu iz Splita

04.05.2021 u 15:21

Bionic
Reading

Ispred nogometaša Hajduka i Dinama je novi hrvatski derbi. Riječ je o zaostaloj utakmici 22. kola Hrvatski Telekom Prve lige koja se igra na Poljudu (srijeda, 5. svibnja, 18 sati, Arenasport 3)

Drugi puta u deset dana odmjerit će snage nogometaši Hajduka i Dinama. U prošloj utakmici na Maksimiru Dinamo je bio bolji od Hajduka 2:0, a uoči nove utakmice trener Dinama Damir Krznar podijelio je s novinarima svoja razmišljanja.

'Stvorili smo si relativno komotnu situaciju pred gostovanje u Splitu. Šest bodova prednosti, nama pet, a svima ostalima četiri utakmice do kraja. Mislim da je to izuzetno dobra situacija što se tiče psihološkog pritiska. Idemo u Split totalno rasterećeni, ali s velikom željom i voljom da, ajmo reći, prvenstvo učinimo izvjesnim po pitanju prvog mjesta', kazao je uoči odlaska u Split trener Dinama Damir Krznar.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Nakon spomenutog derbija protiv Hajduka, u kojem su osvojena tri važna boda, nogometaši Dinama slavili su u Koprivnici 2:0 te su tako došli nadomak novog naslova prvaka. No, svakako je upozorenje Modrima podatak kako je Hajduk u prošlom kolu sa 3:2 svladao Rijeku.

'Sigurno to neće biti ista utakmica kao u Zagrebu prije nekoliko dana. Izuzetno su dobro odigrali protiv Rijeke i ponovno reaktivirali kandidaturu za mjesta koja vode u Europu. Sigurno da će s te strane njihov motiv biti na najvišoj mogućoj razini', kazao je Krznar dodavši:

'Očekujem dobru, atraktivnu i zanimljivu utakmicu. Veseli me da i njima igra samo pobjeda. Ajmo ući u jednu pravu sportsku bitku gdje obje momčadi nastoje doći do pobjede i samim time očekujem atraktivnu utakmicu', poslao je jasnu poruku Krznar.

Izvor: Wochit / Autor: tportal / Arenasport

Nekoliko riječi Krznar je rekao i o treneru Tramezzaniju te igrama Hajduka u zadnje vrijeme:

'U samoj pripremi utakmice dosta znači kad novi trener tek dolazi, kad je odigrao utakmicu - dvije. S obzirom na Tramezzanija, koji je već neko vrijeme u Hajduku, uspjeli smo se pripremiti za njih. Imali su nekih noviteta i specifičnosti protiv Rijeke, razmotrili smo to. Očekujemo sličan sastav i stil igre kao što je bilo protiv Rijeke jer im je dalo dobar rezultat', završio je Krznar.