doveden zbog golova

Trebao je biti najveća zvijezda Dinama i nositelj igre u budućnosti, a sada ga se rješavaju; stigla je ponuda iz Engleske koju je teško odbiti

15.09.2020 u 10:11

Bionic
Reading

Sandro Kulenović, mladi napadač zagrebačkog Dinama, uskoro bi ponovno mogao napustiti Maksimir

Kako doznajemo iz krugova bliskih Dinamu i Kulenovićevom menadžeru stigla je ponuda iz engleskog Championshipa i to navodno od Barnsleyja.

Zasad financijski uvjeti nisu poznati, ali jasno je kako čelnici Dinama neće 20-godišnjeg mladog hrvatskog reprezentativca za manje od 2,5 do tri milijuna eura.

>> Najpoznatiji hrvatski sudac Mateo Beusan prokomentirao situaciju iz derbija koja je podijelila Hrvatsku; evo zašto ga je VAR razljutio

Također se doznaje kako, u slučaju da se klubovi ne dogovore oko odštete, Kulenović odlazi na posudbu s pravom na otkup sljedećeg ljeta. Naime, kako doznajemo čelnici Dinama su shvatili kako u konkurenciji Brune Petkovića, Marija Gavranovića i Komnena Andrića za njega nema mjesta i čim je došla ponuda pokazali su interes da se posao što prije završi.

Naime, Kulenović je u Dinamo stigao prošle godine iz poljske Legije za odštetu od ukupno 2,5 milijuna eura, ali usprkos tome što je dobio priliku i pristojnu minutažu u Maksimiru (nastupio je na 18 službenih utakmica!) – gol nije zabio.

Za napadača koji ima status mladog hrvatskog reprezentativca zaista čudno. No, taj podatak očito ne smeta Barnsleyju koji hitno treba napadača, a 187 cm visoki Kulenović, koji je jedno vrijeme bio i član druge momčadi Juventusa, očito im se dobro uklapa.

Najbolje golove 4. kola HT Prve lige pogledajte OVDJE.

Zanimljivo je spomenuti kako je Sandro Kulenović prošao sve mlade selekcije Dinama u kojem je igrao do 2016. (došao je iz NK Zagreb) kada s nepunih 17 godina iznenađujuće odlazi u poljsku Legiju, u kojoj je na 24 utakmice postigao pet golova.