ZNA SE TKO JE GAZDA NA CAMP NOU

Treba li Dani Olmo Barceloni? Lionel Messi donio konačnu odluku oko sudbine Dinamovog dragulja

18.11.2019 u 16:17

Bionic
Reading

Lionel Messi je u Barceloni nedodirljivo božanstvo i nema nikakave sumnje da se Argentinca nešto pita kada je riječ o transferima u katalonskom velikanu

Dani Olmo (21) je totalni hit u španjolskim medijima. Dinamov ofenzivac ima sjajnu sezonu u hrvatskom prvaku, dogurao je do španjolske reprezentacije za koju je u debiju postigao i vrlo lijep pogodak.

Mladi talent odjednom je postao zanimljiv španjolskim novinarima koji iz dana u dan izvlače njegove izjave o tome zašto se odlučio za Dinamo, gdje će nastaviti karijeru i da li bi se volio vratiti u Barcelonu iz koje je otišao kao klinac u Hrvatsku.

Već dugo se 'kotrlja' priča oko interesa Barcelone za Danija Olma, ali službena ponuda još nije stigla u Maksimirsku 128. No to ne zaustavlja španjolske medije da plasiraju u javnost svakojake informascije vezane uz budućnost najvrednijeg 'modrog' nogometaša.

Sada je Don Balon, kojeg ipak treba uzeti s rezervom, donio tekst u kojem stoji da je Lionel Messi dao pristanak za dovođenje Danija Olma. Argentinac je u Barceloni božanstvo kojeg se mora pitati i za transfere, jer ako jedan od najvećih svih vremena nekoga ne želi u svlačionici, onda je bolje da taj ni ne dolazi.

  • +3
Kvalifikacije za EP, Španjolska - Malta Izvor: EPA / Autor: JULIO MUNOZ

No kao što taj medij piše Argentinac je dao zeleno svjetlo čelnicima kluba koji ga također žele, te se može očekivati da uskoro krenu u akciju. Nagađa se da bi se Dani Olmo u ljeto sljedeće godine mogao vratiti kući, a njegova tržišna vrijendost procijenjena je na 30 do 40 milijuna eura.

U tome tekstu navodi se da su za Danija Olma zainteresirani i madridski velikani – Real i Atletico.

Izvor: Licencirane fotografije