SKROMNO?

Totti: Tko je bolji od mene? Samo Lionel Messi

28.03.2013 u 12:47

Bionic
Reading

Legendarni kapetan Rome Francesco Totti (36) izjavio je u razgovoru za Gazzettu dello Sport kako vjeruje da u ovom trenutku postoji tek jedan bolji nogometaš od njega samoga - Lionel Messi

Za Barceloninog genijalca Totti vjeruje da je iz neke druge dimenzije, ali sa ostalima se, kaže, može ravnopravno nositi.

'Postoji samo jedan igrač koji može napraviti stvari koje ja ne mogu, a to je Messi. Ne mislim da postoji talijanski nogometaš kojeg bih stavio na listu ispred mene samoga. Moje brojke govore same za sebe', rekao je Totti, koji je ove sezone zabio 11 golova u Seriji A, a 226 ukupno tijekom karijere, čime je izbio na drugo mjesto vječite ljestvice strijelaca talijanskog prvenstva (ispred je samo Silvio Piola sa 274 gola).

Progovorio je Totti i o trenerima koje posebno cijeni i s kojima bi volio raditi, a nije još imao prilike.

'Za mene je Lippi najbolji trener s kojim sam ikad radio. Ima nevjerojatnu karizmu. Ali Fabio Capello i Luciano Spalletti su istinske veličine također. S kim bih volio raditi? S Mourinhom'.

O preporođenom napadaču talijanske reprezentacije Mariju Balotelliju Totti je rekao:

'Ne bih rekao da može postati fenomen, ali sve ovisi o njegovom stavu i ponašanju. Radi se o stvarima i koje radite izvan travnjaka'.