JE LI IH MAMIĆ ZEZNUO?

Tottenham u šoku: Jedvaj će u Romu, Alen ostaje u Dinamu

10.07.2013 u 08:58

Bionic
Reading

Nakon što je Luku Modrića transferirao za veliki novac u Tottenham, i kada su svi bili uvjereni da je s Levyjem uspostavio odlični poslovni 'link', Zdravko Mamić ipak je 'zeznuo' Spurse

Naime, u Tottenhamu i sjevernom dijelu Londona već su otvarali šampanjac jer su, istina za veliku lovu to jest 20 milijuna eura, dobili nove potentne zvijezde. Kako piše Jutarnji list, nije problem u novcu jer 20 milijuna eura za dvojac koji je zajedno skupio 30-ak nastupa za Dinamo nije nešto što će svatko iole normalan odbiti, već u obiteljskoj odluci da Alen Halilović ostane još neko vrijeme u Dinamu, potpuno se igrački afirmira i tek onda krene u potragu za europskim poslodavcem.

Tin Jedvaj je zapravo ispao kolateralna žrtva jer je njegov transfer u Spurse trebao biti dio paketa. Kako je Halilović ispao iz paketa, automatski se odustalo i od Jedvaja. No, neće previše tugovati jer su vijesti o neodlasku u London stigle do Rima, gdje su odmah reagirali i već u utorak poslali novu ponudu za braniča koji je već dulje na radaru Rome.

Prema posljednjim informacijama kojima raspolaže JL, Zdravko Mamić ozbiljno razmišlja da prihvati uvjete Rimljana, posebno u kontekstu činjenice da je ponuda Rome nešto bolja od one posljednje nakon koje su ispraćeni komentarom: 'Dinamo nitko neće ucjenjivati'.

Roma je nudila pet milijuna eura odštete Dinamu i 25 posto od sljedećeg transfera, što je fantastično s obzirom na to da Tin Jedvaj još nije punoljetan i da iza sebe ima tek šest mjeseci ozbiljnog nogometa.