što se to događa?

Totalni šok u Madridu; Kylian Mbappe u posljednji se trenutak predomislio i ipak ne dolazi u Real; sve je propalo zbog jednog čovjeka...

10.11.2021 u 12:26

Bionic
Reading

Kylian Mbappe (22) igra svoju zadnju sezonu u redovima PSG-a. Ugovor mu završava u lipnju sljedeće godine, još je ranije potvrdio da nema namjeru zadržavati se na Parku prinčeva, a dolazak Lea Messija samo je učvrstio njegovu odluku

Odbio je Kylian Mbappe (22) sve ponude PSG-a, ne želi potpisati novi ugovor i kao slobodan igrač ovog ljeta odlazi iz Pariza.

Sve do prije nekoliko dana činilo se da je njegov dolazak u madridski Real gotova stvar. Mbappe je koketirao s 'kraljevima' još od prošlog ljeta, Real je za njega želio platiti 180 milijuna eura, ali je PSG tu ponudu glatko odbio. I razljutio Mbappea, pa im se odlučio osvetiti tako što će napustiti klub kao slobodan igrač.

U Realu su bili zadovoljni zbog te ogromne uštede, a predsjednik Reala Florentino Perez u svojim medijskim istupima nije skrivao to da je Mbappe njegov glavni cilj u ljetnom prijelaznom roku 2022. godine.

No sad više i nije tako sigurno to da će Mbappe 'sletjeti' na Santiago Bernabeu!

  • +23
Olympique Marseille - PSG, francuska liga, 24.10.2021. Izvor: Profimedia / Autor: CHRISTOPHE SIMON / AFP / Profimedia

Španjolski mediji tvrde da se Mbappe sada premišlja jer mu se ne sviđa kako Real igra pod vodstvom aktualnog trenera Carla Ancelottija! Pregovore s Realom započeo je u danima u kojima je na klupi sjedio Zinedine Zidane, no velikog Zizoua u Madridu više nema...

Mbappe, kao slobodan igrač, može birati novi klub, a francuski mediji tvrde da ga oduševljava način na koji Jürgen Klopp vodi Liverpool.

Hm, hoće li Mbappe umjesto put Španjolske ipak krenuti za Englesku? To za sada nitko ne zna, ali navodno je u razgovoru s Perezom tražio da ovaj otpusti Ancelottija i u ljeto u Real dovede Kloppa! Istina, to su nagađanja u sferi glasina iz skupine 'vjerovali ili ne', ali gdje ima dima, ima i vatre.