totalni kaos

Doznalo se zašto su Modrić i Ramos to napravili suigračima u svlačionici Real Madrida

10.01.2019 u 10:10

Bionic
Reading

Kriza u redovima 'kraljevskog kluba' dosegnula je vrhunac. Real je nakon katastrofalnog 2:0 domaćeg poraza od Real Sociedada u srijedu 3:0 svladao Leganes u Kupu kralja i barem malo isprao gorčinu koja je ostala nakon vikenda. No, situacija u momčadi je na rubu kaosa, a o tome najbolje govori sukob u svlačionici koji se dogodio početkom tjedna

Španjolski mediji već se danima bave velikom krizom u Realu, a izbori bliski svlačionici 'kraljeva' navode kako je sam početak tjedna bio izuzetno buran.

Igrači su, nakon nedjeljnog domaćeg prvenstvenog poraza od Real Sociedada, samoinicijativno održali sastanak. Logično, riječ su uzeli oni najiskusniji - kapetan Sergio Ramos, naš Luka Modrić i Karim Benzema.

Prvi je istupio Sergio Ramos, a španjolski mediji donose kako je kapetan više urlao na suigrače nego smireno pričao. Navodno je nakon njega i Modrić podigao glas, a govorancija 'velikog trojstva' trajala je više od 25 minuta.

'Posljednji je trenutak da se svi zajedno uozbiljimo', poručio je Ramos suigračima koji su ostatak njegovog govora odslušali pognutih glava, nijemo zureći u pod. Luka Modrić je ponovio kako je neophodno da svlačionica zadrži jedinstvo, te kako samo zajedničkim snagama mogu izaći iz krize.

Za kraj je kapetan Ramos bio kratak i jasan...

  • +8
La Liga, Real Madrid - Real Sociedad Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Tko to ne može, neka odmah napusti klub', zaključio je Sergio Ramos i pozvao suigrače da sami kažu svoje mišljenje o trenutačnoj situaciji u momčadi.

Prvi koji se 'posuo pepelom' je Marcelo. Pred svima je priznao kako je daleko od prave forme te kako je posljednje vrijeme posebno loš u defenzivnim zadacima.

Za prvu ruku ovaj je sastanak dao rezultat, Real je u Kupu kralja s kombiniranom momčadi svladao Leganes 3:0. Sljedeći izazov je gostovanje kod Betisa u Sevilli u nedjelju u 19. kolu španjolskog prvenstva. Najveći problem za momčad trenera Santiaga Solarija su nove ozljede - Gareth Bale ozlijedio se protiv Sociedada i još se točno ne zna datum povratka na teren, a Toni Kroos će pauzirati čak četiri tjedna...