neslužbene informacije

Totalni kaos pred početak Svjetskog prvenstva u Egiptu; Amerikanci dolaze sa samo 12 igrača, a prijeti čak i otkazivanje nastupa?

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 12.01.2021 12:20
  • Objavljeno 12.01.2021 u 11:26
Bionic
Reading

Ove srijede dvobojem Egipta i Čilea počinje Svjetsko rukometno prvenstvo. Reprezentacije su već na putu prema sjeveru Afrike, ali prema neslužbenim informacijama, samo dan uoči početka turnira stvari su se maksimalno zakomplicirale

Prema još uvijek neslužbenim informacijama, a na koje se poziva portal Balkan Handball, na zadnjem testiranju pred put na Svjetsko prvenstvo u Egipat u redovima reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država otkriveno je 18 igrača pozitivnih na koronavirus.

Kao prva na listi rezervi, svoju priliku čeka reprezentacija Sjeverne Makedonije.

Ako se potvrdi ranije spomenuta vijest o broju zaraženih, izgledi Sjeverne Makedonije da se pojavi u Egiptu postali bi bitno veći jer je teško vjerovati da bi Amerikanci bili u stanju 'sklepati' novu momčad na vrijeme.

Reprezentacija SAD-a nalazi se u skupini s Francuskom, Norveškom i Austrijom, a prvi dvoboj na rasporedu joj je 14. siječnja u Gizi protiv Austrije.

Ako Amerikanci ne budu u prilici nastupiti na SP-u, vrata se otvaraju Kirilu Lazarovu i ekipi.

Doduše, nešto kasnije isti izvor dobio je informaciju da su Amerikanci krenuli na put s 12 igrača. Tu je vijest za skandinavske medije potvrdio izbornik SAD-a, Šveđanin Robert Hedin. Amerikancima će ovo biti prvi nastup na SP-u nakon 20 godina.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal