potez očajnika

Totalni kaos na Old Traffordu; Manchester United u posljednjim trenucima prijelaznog roka doveo napadača iz Kine

01.02.2020 u 09:04

Bionic
Reading

Zimski prijelazni rok završio je engleske i talijanske klubove, dok za francuske, španjolske i njemačke momčadi traje do ponoći 2. veljače. U Hrvatski Telekom Prvoj ligi klubovi kupovati i prodavati mogu do 15. veljače...

Najviše panike ponovno je bilo u redovima Manchester Uniteda jer je Ole Gunnar Solskjaer cijelo vrijeme bio u mahnitoj potrazi za napadačem koji će zamijeniti ozlijeđenog Marcusa Rashforda.

Predugo su 'crveni vragovi' tražili, 'vagali', pregovarali i na kraju se našli u vremenskoj stisci jer adekvatnog napadača nisu pronašli sve do posljednjih nekoliko sati prijelaznog roka.

Engleski mediji bliski momčadi s Old Trafforda navode kako je zavladala panika te su se odlučili kupiti bilo koga!

A konačni je odabir pao na nigerijskog napadača Odiona Ighaloa (30) koji posljednje tri sezone igra u - Kini! 'Crveni vragovi' su s kineskom momčadi Shanghai Shenhua dogovorili šestomjesečnu posudbu, no pitanje je koliko je pojačanje ovaj iskusni 30-godišnji napadač koji već tri godine igra u Kini? Prije toga je igrao za Watford, Udinese, Granadu i norveški Lyn, a za Watford je zabio 19 golova u 61 utakmici.

  • +7
Premier liga, Liverpool - Manchester United Izvor: EPA / Autor: PETER POWELL

Navijači Uniteda s pravom su nezadovoljni, svi su složni kako Ighalo nije 'kapacitet' za momčad s Old Trafforda iako Nigerijac još nije odigrao niti jednu utakmicu za svoj novi klub. Manchester United ovom se kupovinom odmah na društvenim mrežama pretvorio u predmet sprdnje... Svima je jasno kako je ovo bio potez očajnika, pitanje je samo koliko će koristi imati Solskjaerova momčad.