NIŠTA NE ŠTIMA

Totalna panika na Camp Nou; oglasili se iz Barcelone zbog ozljeda Gerarda Piquea i Sergija Roberta; evo kakva je zasad situacija

22.11.2020 u 11:16

Bionic
Reading

U derbiju 10. kola Primere Atletico je u Madridu pobijedio Barcelonu s 1:0 i probio se na drugo mjesto, a za goste nije problem samo novi gubitak bodova nego i ozljede

Derbi je odlučio pogodak Belgijanca Yannicka Carrasca (45+2), koji je iskoristio veliku pogrešku vratara Marc-André ter Stegena.

Barci je to već treći poraz u tek osam utakmica, a pali su na deseto mjesto tablice. No to nisu jedine loše vijesti za katalonski sastav

Naime, na utakmici su se ozlijedili Gerard Pique i Sergi Roberto što je dodatni ogroman problem za ionako oslabljenu zadnju liniju.

Iz Barcelone su izvijestili da Sergi Roberto ima ozljedu mišića desne natkoljenice i njegov oporavak nebi trebao trajati dugo.

Gerard Pique, ozljeda u utakmici Atletico - Barcelona Izvor: EPA / Autor: JUANJO MARTIN

Ozbiljniji problem je Pique, kojem je na susretu propalo koljeno i prema pisanju španjolskih medija stopera Barcelone očekuje duga stanka.

Ipak, u klubu su nešto optimističniji, navode da je možda riječ o istegnuću koljena što bi njihovog braniča ostavilo van terena oko dva mjeseca.

  • +5
Atletico Madrid - Barcelona, Primera, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: JUANJO MARTIN

No postoji i najgori scenarij, a to je da će biti potreban kirurški zahvat na koljenu, a onda bi oporavak trajao i do osam mjeseci. Više će se za obojicu znati nakon novih dodatnih pretraga.