A TEK JE OPERIRAN

Torres vjeruje da će igrati na SP-u

20.04.2010 u 13:30

Bionic
Reading

Španjolski nogometaš Fernando Torres (26), kojemu je u nedjelju operirano desno koljeno, izjavio je kako očekuje da će moći zaigrati na SP u Južnoj Africi

Torres se ozlijedio 8. travnja u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Europske lige protiv Benfice, a očekuje se da će pauzirati najviše do šest tjedana, odnosno do kraja svibnja.

'Nastup na SP-u iščekivao sam četiri godine, i ako oporavak bude išao prema progonozama vjerujem da ću igrati u Južnoj Africi. Uostalom, već sam krenuo sa vježbama za oporavak', rekao je Torres, koji ove sezone više neće igrati za Liverpool.

Torres je odbacio optužbe na svoj račun kako mu je igranje za španjolsku reprezenataciju važnije od nastupa za Liverpool.

'Kritičare podsjećam da sam se ozlijedio već na samom početku uzvratne utakmice četvrtfinala Europske lige protiv Benfice i da sam 85 minuta igrao ozlijeđen. Da sam samo razmišljao o nastupu na SP, onda bih odmah tražio zamjenu. Prije negoli sam se odlučio za operaciju pažljivo smo razmotrili sve mogućnosti, a liječnici su zaključili kako je zbog stanja meniskusa najbolje da odem odmah na operaciju', napomenuo je Torres.