OLAKŠANJE ZA REDSE

Torres: Ostajem, nema dvojbe

03.08.2010 u 17:39

Bionic
Reading

Španjolski reprezentativac i napadač Liverpoola odbio je sva nagađanja oko mogućeg odlaska s Anfielda. Naime, Torres je zanimljiv mnogim klubovima, ali ipak je odlučio ostati među 'redsima'

Fernando Torres rekao je da ostaje u Liverpoolu i time prekinuo nagađanja da bi mogao promijeniti klub.

'Moja posvećenost i vjernost klubu i navijačima ista je kao i prvog dana kad sam potpisao za Liverpool. Radujem se izazovima koji su pred nama. Ostajem, nema dvojbe', rekao je 26-godišnji napadač za internetsku stranicu kluba.

'Od prvog dana u Liverpoolu osjećao sam se kao kod kuće. Osjećam i da me navijači vole i svi znaju koliko sam sretan što igram na Anfieldu. Trofeji s Liverpoolom su mi i dalje cilj, kao što su uvijek i bili.'

Mediji su najavljivali njegov odlazak, baš kao i kapetana Stevena Gerrarda, jer klub nije ušao u Ligu prvaka. No obojica su ostala, a na njihovu odluku nije utjecao ni odlazak Rafaela Beniteza. Umjesto španjolskog trenera, sada će 'redse' voditi Roy Hodgson.

'Još dok sam bio na odmoru, Roy je došao na razgovor i predstavio mi svoje. Zaista cijenim taj njegov potez. Nadam se da ćemo uspjeti ispuniti te ciljeve', rekao je Torres, koji zbog ozljede sa SP-a i na kojem je sa Španjolskom osvojio naslov prvaka, trenira odvojeno od ostatka momčadi.