VERBALNI NAPAD

Torcida vrijeđala Keruma i njegovu Fani

20.07.2012 u 08:31

Bionic
Reading

Utakmici drugog pretkola Europske lige prisustvovao je kratko vrijeme i gradonačelnik Splita Željko Kerum kojeg su navijači 'počastili' s nekoliko pjesmica

Više od 20 tisuća navijača gledalo je uživo trijumf mlade Hajdukove momčadi protiv latvijskog predstavnika. Na utakmici se pojavio i Željko Kerum koji je prvo zakasnio na utakmicu, a zatim je nakon nekog vremena i napustio Poljud.

Zbog posljednjih događanja oko Hajduka, njega su navijači posebno uzeli na zub. Pjevali su ružne pjesmice na njegov račun, uvredljivo mu skandirali, a 'porciju' od Torcide dobila je i njegova životna družica Fani. Na tribinama se čak pojavila i lutka za napuhavanje na koju su navijači stavili njezinu fotografiju.

Spomenimo kako nije dobro prošao ni novi hrvatski izbornik Igor Štimac, a u uvredljivom kontekstu spominjalo se i ime Zdravka Mamića.

Inače, navijači su ispunili dano obećanje te nijedna baklja nije pala na poljudski teren, samo što će se Uefina novčana kazna teško izbjeći jer krovna europska organizacija ne tolerira pirotehnička sredstva ni na tribinama.