KANDIDATA SVE VIŠE

Toppmöller novi kandidat za klupu Hajduka

25.05.2011 u 21:26

Bionic
Reading

Predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš i član uprave zadužen za struku Milo Nižetić otputovali su po novog trenera, a uz već spomenute kandidate, novo ime u optjecaju je proslavljeni njemački stručnjak Klaus Toppmöller

Predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš i član uprave zadužen za struku Milo Nižetić otputovali su u nepoznatom pravcu, a predsjednik Maleš se uoči puta našalio kako putuje u Europsku uniju. Ako je vjerovati dobro obaviještenim izvorima, predsjednik nije lagao. Doista su otputovali u Europsku uniju, konkretnije, obići će Njemačku, Italiju, Sloveniju i Švicarsku, gdje bi se trebali sastati s kandidatima za preuzimanje klupe Hajduka.

Uz već poznate, Vladimira Petkovića, Bojana Prašnikara i Alessandra Costacurtu, novo ime u optjecaju je njemački stručnjak Klaus Toppmöller, koji je najvrednije rezultate postigao s Beyerom iz Leverkusena, s kojim je bio drugi u Bundesligi, finalist njemačkog kupa te igrao finale Lige prvaka s madridskim Realom. Zadnji angažman imao je u Gruziji, gdje je vodio reprezentaciju.

Dvojac čelnika Hajduka je na mukama, mora izabrati između četiri kandidata, od kojih svaki ima svoje prednosti i mane. Od jezika, preko iskustva, do onog najvažnijeg, cijene. Maleš i Nižetić vraćaju se u Split u petak, kada bi trebao biti poznat i ishod pregovora.

Hajduku vrijeme istječe, a pitanje trenera prvo je koje se mora riješiti, jer složit ćete se, nema smisla slagati momčad bez konzultacije s trenerom koji će tu istu momčad voditi.