NAPALJENI FRANCUZ

Tony Parker želio je seks i s mladom Britankom

22.11.2010 u 12:59

Bionic
Reading

Tonyju Parkeru nije bilo dovoljno to što je u vezi s jednom od najljepših žena svijeta, nego je pokušao loviti i sa strane. Nakon što je Eva Longoria otkrila da je njezin suprug slao na stotine provokativnih poruka ženi svog bivšeg suigrača Brenta - Erin Barry, sada se i jedna 19-godišnja Britanka pohvalila da ju je slavni košarkaš pokušao odvesti u krevet

Bračne su nevjere Tigera Woodsa i Waynea Rooneyja  prošlost. Sada je glavna tema svjetskih tabloida Tony Parker. Francuski košarkaš se razvodi, jer je porukama preko mobitela zavodio Erin Barry, a to je otkrila njegova  lijepa supruga, 'kućanica' Eva. No to nije sve od francuskog košarkaša koji je svoje umijeće pokazao i u Velikoj Britaniji.

Tako je The Sun popričao s mladom plavušom Sophijom Egeler koja također tvrdi kako je od igrača San Antonija dobivala SMS-ove i MMS-ove. Ona govori kako su se upoznali na jednoj borilačkoj priredbi u O2 Areni u Londonu. Tony se tamo pojavio u društvu Arsenalovog nogometaša Bacary Sagne i sportskog agenta.

'Od prvog trenutka kada smo se upoznali, htio me je zavesti. Nije prihvaćao odgovor 'ne', govorio je kako mu se sviđam. Nisam imala pojma da je on suprug Eve Longorije', govorila je Sophia.

Britanka je na kraju s njima otišla na jedan party, a kada je odlučila poći kući, Parker ju je slijedio i pozvao da krenu u jednu kuću za koju je tvrdio da je njegova. Ona je to odbila.

Sljedeći dan na mobitel je dobila fotografiju polugolog Parkera koji ju je upitao 'hoće li još jednu bolju'. Također, Sophia tvrdi da je Parker zbog nje došao u Brighton kako bi se našli, ali da je u trenutku kada je dobila poruku bila vani s prijateljima, a mobitel joj je ostao u kući.

Kada je na kraju čula da je on Longorijin muž i da se razvodi, poručila je:

'Koliko moraš biti glup da riskiraš sve što imaš s Evom.'