KONCENTRIRAN NA ZAGREB

Tomečak: Ni sanjao nisam ovakvu sezonu

21.05.2009 u 12:42

Bionic
Reading

Jedno od najugodnijih iznenađenja u modrom sastavu u drugom dijelu sezone bio je mladi Ivan Tomečak. Dinamovo dijete izborilo je prvi sastav te osvojilo simpatije navijača hrvatskog prvaka. I on je prezadovoljan kako mu se odvija karijera

U nedjelju novog-starog prvaka očekuje utakmica 32. kola protiv gradskog rivala Zagreba. U Maksimiru će se održati i ceremonija na kojoj će Dinamo i službeno biti proglašen najboljom momčadi Hrvatske, a bit će mu uručene medalje i pehar.

Velik dio u 11. naslov za prvoligaša iz Maksimirske 128 ugradio je Ivan Tomečak, izdanak Dinamove omladinske škole.

'Prije svega zahvalio bih našim navijačima koji su u onako velikom broju došli na utakmicu sa Slavenom i pružili nam onakvu potporu. Iskoristio bih ovu priliku i da ih pozovem da dođu na stadion u nedjelju. A što se tiče priprema, nastavljamo trenirati kako bismo se što bolje pripremili za Zagreb, a zatim i za uzvratnu utakmicu finala kupa u Splitu. Normalno je da smo puno više koncentrirani na susret s Hajdukom, ali nama je stvarno svaka utakmica bitna', rekao je pred novinarima Tomečak te se osvrnuo i na svoj učinak.

'Ne, ni u snu se nisam nadao niti da ću imati ovoliku minutažu niti da će moja sezona ovako izgledati nakon dolaska iz Lokomotive. Mislim da mi je to kaljenje u Lokomotivi najviše pomoglo da osjetim seniorski nogomet i da se pripremim na ono što me čeka u Dinamu', rekao je desni bočni 'modrih' i dodao da će zauvijek pamtiti utakmicu u Vinkovcima kada je nakon ulaska s klupe sa svoja dva gola sudjelovao u preokretu.

Tomečak je na kraju pričao da bi jednog dana htio postati igrač Srninog kalibra, da mu se život kao nogometašu Dinama nije previše promijenio, ali da ga sada cure više opsjedaju.