u kući velikana

Todt se pohvalio: S Michaelom Schumacherom sam nedavno gledao utrku...

06.12.2018 u 16:45

Bionic
Reading

Predsjednik FIA-e i bivši prvi čovjek F1 momčadi Ferrarija Jean Todt priznao je da je u domu Michaela Schumachera zajedno s velikanom gledao Veliku nagradu Brazila...

Podsjetimo, Todt i Schumacher s Ferrarijem su zajedno osvojili pet titula prvaka u nizu, da bi nakon prvog umirovljenja sedmerostrukog prvaka Francuz otišao iz talijanske momčadi te zatim postao predsjednikom FIA-e.

  • +3
Michael Schumacher Izvor: Profimedia / Autor: Nella/Profimedia

Schumi je prije pet godina stradao na skijanju, a zbog teških ozljeda glave nikad se nije u potpunosti oporavio. Obitelj skriva njegovo stvarno zdravstveno stanje i dopušta posjete uskom krugu prijatelja, među kojima je i Jean Todt koji dolazi dvaput mjesečno.

Iako ni prvi čovjek svjetskog automobilizma ne želi otkriti do koje mjere se Schumi oporavio, jednu stvar je ipak iznio u javnost.

'Uvijek sam oprezan kad pričam o njemu, ali da, istina je, Veliku nagradu Brazila sam gledao kod Michaela u Švicarskoj,' izjavio je Jean Todt za Autobild, no nije htio otkriti nikakve detalje tog susreta.

Koliko je Michael bio u stanju pratiti tu utrku 11. studenog, to znaju samo Todt i obitelj Schumacher, a mi možemo samo nagađati...