ARGENTINAC O PLANOVIMA

Tevez: Na ljeto bih se mogao preseliti u Španjolsku

01.05.2009 u 12:42

Bionic
Reading

Argentinski reprezentativac Carlos Tevez više nije sretan u Manchesteru. Izgubio je mjesto u prvoj postavi Uniteda te se sve glasnije priča o tome da je na izlaznim vratima. Dodatne spekulacije podgrijao je i sam Tevez koji je priznao da bi na ljeto mogao preseliti u neki španjolski klub

Nakon što je dvije sezone proveo na posudbi na Old Traffordu, Carlos Tevez (25) bi na kraju sezone mogao promijeniti sredinu. Dolaskom Dimitrija Berbatova 'el apache' igra sve manje i to ga frustrira. Da bi zaista mogao već ovoga ljeta napustiti 'crvene vragove', priznao je i sam Tevez u razgovoru za Cadena COPE. Ni Tevez ne zna gdje bi mogao zaigrati sljedeće sezone, ali kao najvjerojatnija destinacija spominje se Španjolska.

'Puno vremena provodim na klupi i igram premalo. Ipak, svaki put kad uđem u igru dam sve od sebe. Iskreno, u ovom trenutku mislim da sam puno bliže odlasku nego ostanku u Manchester Unitedu. Ne vidim zašto bih trebao lagati ljudima koji me toliko vole. Kad odjenem Unitedov dres, želim dati svoj život za uspjeh, što se vidi i po načinu na koji igram. Što se tiče moje budućnosti, ne mogu to previše komentirati. Volio bih otići u Španjolsku, ali ne znam u koji klub. Nemam neki klub koji mi je posebno u srcu. Vidjet ćemo. Strahovito cijenim Unitedovu povijest i njihove navijače i zbog toga ne bi želio otići, no ako gledam svoj interes, onda je odlazak najbolja opcija. Treba mi kontinuitet igranja da bih pokazao svoje najbolje igre, a to se ne događa, zato vjerujem da mi je ovo posljednja sezona na Old Traffordu', priznao je Tevez.