PREOKRET U ZADNJI ČAS

Tevez ipak ostaje u Manchester Cityju

27.08.2011 u 17:25

Bionic
Reading

Menadžer engleskog nogometnog prvoligaša Manchester Cityja Roberto Mancini izjavio je kako očekuje da argentinski reprezentativni napadač Carlos Tevez (27) ostane članom njegove momčadi nakon što mu je obitelj, supruga i dvije kćerke, doputovala u Manchester iz Engleske

Tevez je u više navrata izrazio želju za odlaskom iz Manchester Cityja, a razlog je bio taj što je želio biti bliže svojoj obitelji koja se nalazila u Argentini. Neko je vrijeme aktualan bio njegov odlazak u brazilski Corinthians, ali taj transfer nije realiziran zbog previsoke odštete koju je tražio njegov sadašnji klub. Iz istog razloga, odnosno previsoke odštete, od angažiranja Teveza odustao je i milanski Inter.

'Njegova je obitelj sada ovdje i mislim da će Tevez ostati s nama. Ovo je dobra vijest za čitav klub, jer Carlos je jedan od najboljih igrača koje imamo', rekao je Mancini.

Da u Manchester Cityju ustvari više nisu računali na Teveza pokazalo se prije nešto više od dva tjedna kada je klub doveo Sergija Aguera iz madridskog Atletica kao zamjenu za Teveza.