PO SVAKU CIJENU

Tevez i dalje inzistira na svom odlasku iz Cityja

13.12.2010 u 11:59

Bionic
Reading

Predma su čelnici Manchester Cityja odbili njegov zahtjev za raskid ugovora, argentinski napadač Carlos Tevez ne odustaje od nakane da napusti redove Cityja.

'Rat' između Carlosa Teveza i Manchester Cityja doživljava svoj vrhunac. Argentinac pošto-poto želi iz Cityja bez obzira na posljedice.

'Dobro sam razmislio o svemu i ovu odluku sam donio čiste glave. Premda je vodstvo kluba odbilo moj zahtjev i dalje se želim vratiti kući,' poručio je Tevez koji je odbio potpisati novi ugovor za City s tjednom plaćom od 300.000 eura. Toliko u Premiershipu zarađuje još samo napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney.

Umjesto potpisa ugovora Tevez je pismeno zatražio raskid ugovora. No, vodstvo Cityja odbilo je njegov zahtjev uz tvrdnju kako Tevez ima još tri i pol godine ugovora. Međutim, Tevez ne odustaje.

'Moj odnos s nekim ljudima u klubu je dotaknuo samo dno i nema izgleda da se naši odnosi poprave. Ne želim govoriti o kome se radi, no njima sam to jasno rekao u lice,' dodao je Tevez.

Dio engleskih medija smatra kako se radi o menadžeru Robertu Manciniju, no Tevez je do demantirao.

'Želim to razjasniti, ne radi se o Manciniju.'

Kao jedan od glavnih razloga zašto želi otići iz 'zlatnog kaveza', Tevez je naveo nostalgiju i odvojenost od obitelji. Ove godine je dobio drugu kćer koja se rodila prerano i još uvijek je u inkubatoru.

'Želio sam otići još ovoga ljeta, no nisu me pustili. Nagovorili su me da se vratim, no ništa se nije promijenilo. Želim se vratiti kući,' poručio je 'Gaučo'.