SVE ZA ODLAZAK

Tevez daje novac Cityju da zaigra za Milan

07.12.2011 u 13:26

Bionic
Reading

Carlos Tevez nakon puno natezanja sa čelnicima i trenerom Manchester Cityja napokon je pronašao način kako napustiti klub. Želi ga Milan, a Argentinac je sprema odreći se velikog novca samo da preseli na San Siro

Argentinac bi u Milanu do lipnja zaradio čak tri milijuna eura, a nakon toga bi dobio ugovor do 2015. godine po kojem bi zarađivao čak pet milijuna eura na godinu.

Prgavi nogometaš Manchester Cityja Carlos Tevez konačno je našao klub koji ga hoće. Direktor talijanskog Milana potvrdio je da su s Argentincem dogovorili osobne uvjete transfera te kako još čekaju City da odgovori.

'Imamo dogovor s Tevezom koji želi doći u naš klub. Poslali smo ponudu za posudbu Manchester Cityju i sada čekamo odgovor.'

Pitanje je kakav će odgovor stići s Otoka jer se oni igrača žele isključivo riješiti, nikako ga ne posuđivati, no rossoneri bi ga kupili na kraju sezone.

U toj opciji, do lipnja bi zaradio čak tri milijuna eura, a nakon toga bi dobio ugovor do 2015. godine po kojem bi zarađivao čak pet milijuna eura na godinu. Taj je iznos gotovo dvostruko manji od onog koji je primao u Cityju, no i klub i on jedva čekaju rastanak. Napadač se svom silom želi oprostiti od trenera Mancinija da će se odreći čak i dijela novca koji mu nebeskoplavi tek trebaju isplatiti.

'Tevez će se odreći mnogo novca samo da dođe k nama', potvrdio je Galiani.