ZA SVE SU KRIVI MEDIJI

Terry: Vi novinari po običaju pričate gluposti

29.04.2010 u 11:27

Bionic
Reading

Kapetan Chelsea i engleske nogometne reprezentacije John Terry ne živi u ljubavi sa novinarima koji nisu presretni s njegovom formom prije Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici

Branič 'bluesa' imao je burnu sezonu prije svega što se je saznalo da je imao seks aferu s bivšom suprugom suigrača iz reprezentacije Wayneom Bridgeom. To je utjecalo na njegove igre, no Terry ne vidi nikakav problem.

'Vi novinari po običaju pričate gluposti, moja forma je vrhunska i sasvim sam zadovoljan svojim nastupima i za Chelsea i za englesku reprezentaciju', kazao je za engleske medije John Terry te dodao:

'Oni koji tvrde da nisam dobar kao prije zaboravljaju da sam ove sezone odigrao ama baš sve utakmice za Chelsea osim one protiv Stokea kada sam bio suspendiran. Toliko nisu igrali ni Wayne Rooney i Leo Messi. Koliko znam, Chelsea vodi i bit ćemo prvaci, pa kako sam onda ja izvan forme.'

Terry smatra da su ga novinari namjerno 'uzeli pod zub' zbog seks skandala, a neki tabloidi već prozivaju izbornika Fabia Capella da se riješi stopera, ukoliko želi da Engleska dogura daleko na SP-u.