ON BI NAZAD NA SAN SIRO

Tek što se vratio u Galaxy, Beckham bi u Milan

14.07.2009 u 12:55

Bionic
Reading

Nakon petomjesečne posudbe Milanu, David Beckham vratio se u Los Angeles u svoj matični Galaxy. Iako još nije zaigrao u novoj sezoni za svoj klub, engleski reprezentativac već sanja o povratku među 'rossonere'

Jedan od najpopularnijih nogometaša današnjice David Beckham vratio se u staro jato. Posudba Milanu je završila i sad je Becks već u Los Angelesu gdje se pridružio svom Galaxyju koji od njega puno očekuje.

U svom prvom obraćanju medijima nakon dolaska u Kaliforniju, Beckham je već počeo gledati u budućnosti i razmišljati povratku u europski nogomet. Tako je među ostalim i priznao da je promijenio mišljenje u vezi igranja u Engleskoj. Naime, kad je otišao i Manchester Uniteda, tvrdio je da na Otoku ne može igrati ni za jedan drugi klub osim United. No vremena se mijenjaju.

'Definitivno bih razmislio o ponudi nekog engleskog kluba. Nikad ne reci nikad, ali kad sam otišao iz Uniteda, kazao sam da ne želim igrati za ni za jedan drugi engleski klub. Moje je srce bilo u Manchesteru i nisam se mogao zamisliti da igram protiv Uniteda. Danas ne bih odbio mogućnost zaigrati za neki drugi engleski klub', tvrdi Beckham koji se i dalje nada da će s engleskom reprezentacijom nastupati na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi 2010. godine.

I bez obzira na to što bi ga engleski mediji voljeli vidjeti doma, sve je izglednije da će formu za SP Beckham hvatati opet u Milanu.

'U Milanu su mi jasno i nedvosmisleno kazali da žele da se vratim i ja ne vidim nijedan razlog zašto bi bilo drukčije. Vidjet ćemo kako će se sve razvijati, no nadam se da ću se vratiti u Milan', završio je Beckham.