mladi su u modi

Talijanski velikan AC Milan za kraj prijelaznog roka pokucao na Dinamova vrata i uzeo 'modrima' još jednog velikog talenta

05.10.2020 u 06:46

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni prvak, zagrebački Dinamo, nakon Joška Gvardiola kojeg je prošlog tjedna prodao RB Leipzigu za 16 milijuna eura, a potom na posudbu poslao i mladog Antonija Marina u drugoligaša Monzu, sada je otišao i korak dalje

Naime, kako pišu Sportske novosti, iz zagrebačkog su kluba sada na posudbu u redove talijanskog velikana, AC Milana, uz pravo prvokupa, poslali 17-godišnjeg igrača koji nije ni 'primirisao' najjačoj momčadi maksimirskih 'modrih'.

Riječ je o 17-godišnjem Filipu Pobiju, desnom beku, čije su kvalitete očito otkrili Milanovi skauti, na nekom od turnira gdje je Pobi prezentirao svoje znanje.

Pobi, formalno, odlazi na posudbu s pravom otkupa, a prvo će vrijeme biti priključen mladoj momčad, tzv. Primaveri, koju vodi Federico Giunti i kroz nju će pokušati izboriti ostanak u Milanu.

Pobi je prije dolaska u Maksimir igrao u Sesvetama i Lokomotivi, ali i u hrvatskim U-14, U-16 i U-17 selekcijama. Za U-17 reprezentaciju, koju vodi Tomislav Rukavina, Pobi je odigrao devet utakmica.

Sada ga čeka dokazivanje u redovima talijanskog velikana.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

Sve utakmice HT Prve lige, UEFA Europske lige, uključujući play-off i sve utakmice po skupinama, ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +8
Varaždin - Dinamo (HT Prva liga - 7. kolo) Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL