NEMA PETRIĆA I KLASNIĆA

Talijani se čude Bilićevom popisu igrača

11.05.2012 u 17:21

Bionic
Reading

Hrvatski izbornik Slave Bilić u četvrtak je objavio popis s 27 imena na koje računa na predstojeći Euro u Poljskoj i Ukrajini. Na njemu, čude se Talijani, nema Klasnića i Petrića, a istkanuli su strani mediji kako je Bilić odbio pozvati Sammira

Popis Slavena Bilića sa 27 igrača koji konkuriraju za Euro pročuo se po Europi, a osobito u zemljama koje su s Hrvatskom u skupini.

Irish Times, irske dnevne novine, osvrnuo se na Bilićevo nepozivanje Petrića i Klasnića opisujući ih kao 'najveće žrtve selekcije'.

'Imaju po više od 40 nastupa za reprezentaciju, ali potisnuo ih je sjajni Evertonov napadač Nikica Jelavić', piše u tekstu kojem se najviše čude izostanku Petrića koji je u kvalifikacijama zabio gol Letoniji.

Dodaju i da je Bilić odolio pritisku Dinamovih navijača da u reprezentaciju pozove Sammira

Izostavljanjem napadačkog dvojca najviše su šokirani Talijani koji su to nazvali senzacijom, a podsjećaju da je Klasnić išao na Euro 2008. iako mu je neposredno prije njega presađen bubreg.

Španjolska Marca pozabavila se ozljedama pa citira Bilića koji je rekao da će Kranjčara i Lovrena čekati do zadnjeg trena, a navodi i kako je hrvatski izbornik najavio odlazak nakon EP-a.