ŠTO MU TO TREBA?

Talijani oduševljavaju na Euru, ali nekih ružnih navika, koje iritiraju, nikako da se riješe; pogledajte što je izvodio njihov napadač

Bionic
Reading

Italija je svladala Belgiju 2:1 i plasirala se u polufinale Eura. Bila je to utakmica s puno zanimljivih trenutaka, a jedan se dogodio baš kod prvog pogotka, a tu ne mislimo na sam gol

Italija je povela u 31. minuti golom Nicola Barelle, a zanimljiva je bila reakcija Cire Immobilea koji se valjao po travnjaku (sudac nije nasjeo), a kada je vidio da je pao gol čudesno se oporavio i nastavio slaviti sa suigračima, a to možete vidjeti OVDJE.

Na oduševljenje nogometnog svijeta', Azzurri' su pod vodstvom Roberta Mancinija promijenili svoj stil igre. Sada su njihove utakmice atraktivne, s dosta prilika i golova, ali neke ružne navike poput priče sa sucima i 'glume' na terenu kako bi se ostvarila korist, ne mogu se iskorijeniti.

Inače, su nastavili svoj pobjednički pohod u kojem ruše i postavljaju nove rekorde. Već su u nizu 32. utakmice bez poraza što je najbolji niz u povijesti njihove reprezentacije, a do izjednačavanja svjetskog rekorda kojeg drže Brazilci i Španjolci nedostaju im još tri susreta.

Isto tako Italija je pobjedom protiv Belgije postala prva reprezentacija koja je povezala 15 pobjeda u utakmicama europskih prvenstava i kvalifikacija za njih. Istu šansu imala je i Belgija koja je ostala na 14.

  • +22
Belgija - Italija, četvrtfinale Eura, 2021. Izvor: EPA / Autor: Philipp Guelland / POOL