MAXtv PREPORUKA

Talijani i Brazilci preuzimaju TV primat

08.11.2010 u 22:30

Bionic
Reading

Talijanski i brazilski klubovi u tjednu koji je pred nama preuzimaju primat po zanimljivosti. Izravni prijenosi na Areni Sport 1 svakako će zadovoljiti i najfiniji ukus izbirljivih nogometoljubaca

Nogomet, 10. studenoga u 20 sati i 40
Milan - Palermo

Zgusnuti raspored u talijanskoj Serie A ovog tjedna donosi utakmice 11. kola, a nakon rimskog derbija u kojem je Lazio poražen od Rome, u uzlaznoj su putanji 'crveno-crni' iz Milana. Allegrijeva momčad slavila je u Bariju i stigla na samo dva boda od vodećeg Lazija. Milan u posljednjih pet utakmica ima tek dvije pobjede, uz dva poraza i jedan remi, a zanimljivo je da na pobjedu protiv Palerma čekaju još od 26. travnja 2009. Gosti sa Sicilije u pet utakmica imaju tek jednu pobjedu i četiri poraza, što bi trebalo sugerirati lagan posao domaćina. A ako im neće ići, na klupi uvijek imaju Filippa Inzaghija.

Nogomet, 11. studenoga u 0.45
Palmeiras - Atletico Mineiro

Brazilski okršaj u četvrtfinalu natjecanja Copa Sudamericana koji jamči neizvjesnost do posljednjeg sučevog zvižduka, kao i fantastičnu atmosferu na tribinama koja je svojstvena za utakmice južnoameričkih klubova. I rezultat nakon prvih 90 minuta ide u prilog tezi o dramatičnom dvoboju, jer je bilo 1:1. S domaće strane Kleber, Ewerthom i Assuncao, a s gostujuće Obina, Tardelli i Ricardinho traže iskupljenje za loše rezultate u prvenstvu u kojem je Palmeiras u sredini ljestvice, a Atletico se grčevito bori za ostanak.

Košarka, 12. studenoga u 20.10
Zagreb - Hemofarm

Zagreb od početka ove sezone ne taji da ima visoke ciljeve u ovoj sezoni, a isti je slučaj i s Hemofarmom koji se već godinama potvrđuje kao pravi 'inkubator' mladih košarkaša. Žorić, Simon, Kasun i Mulaomerović moraju dobro potegnuti ne bi li spriječili brzu igru gostiju iz Vršca koje predvodi Milan Mačvan za kojeg se može reći da je pravo čudo da je ostao u Hemofamu.