MEČ ZA TITULU

'Ta kuja me neće prebiti, želim je ozlijediti'

06.02.2012 u 19:27

Bionic
Reading

MMA organizacija Strikeforce priprema borilački spektakl (3. ožujka) u kojoj će glavna borba večeri biti ona za titulu između dvije djevojke Mieshe Tate (25) i Ronde Rousey (25), a prema izjavama iz oba tabora, možemo očekivati pravi rat

Džudašica Ronda Rousey je prije godinu dana ušla u svijet MMA i ostvarila impresivne rezultate, četiri pobjede u isto toliko mečeva, a niti jedan nije trajao dulje od minute.

No, osim po znanju u borbi na parteru, Amerikanka se istaknula i 'jezičinom'. Putem medija i društvenih mreža redovito vrijeđa svoje suparnice pa se je tako dotakla i Mieshe Tate.

Aktualna prvakinja njezine uvrede nije zaboravila, a u jednom intervju je jasno poručila što brbljivica Ronda može očekivati.

'Ne volim je, znam da nije loša osoba, ali me stalno napada u svojim komentarima. Ne razmišljam da mogu izgubiti, to se ne može dogoditi. Ljudi, u pitanju je moj ponos. Nije samo u pitanju pobjeda ili titula', izjavila je Tate i dodala:

'Ta kuja me neće pobijediti, nema šanse. Bit ću puno zločestija. Ja se ne želim samo boriti s njom i pobijediti je, ja je stvarno želim ozlijediti. Želim joj što više uništiti lice, to bi bilo lijepo.'

Za Mieshu će to biti prva obrana naslova, a u karijeri je u 14 mečeva ostvarila 12 pobjeda i dva poraza, od kojih je posljednji došao u svibnju 2009. (Kaufman). Od tada je u svoju korist uspješno okončala šest borbi.

Ronda je jako razljutila Mieshu