KREĆE NOGOMETNA LUDNICA

Svjetsko prvenstvo 2010. odsad i na tportalu

10.06.2010 u 17:00

Bionic
Reading

Premda Hrvatska ne nastupa na 19. Svjetskom nogometnom prvenstvu, nema sumnje da ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu jedva čekaju prve utakmice u Južnoafričkoj Republici, a tportal.hr ponudio je svojim vjernim posjetiteljima novu podstranicu, posvećenu baš SP-u 2010.

Jug Afrike ove je godine domaćin najveće nogometne smotre na svijetu, koja, makar bez Hrvatske, svakako zaslužuje pažnju domaćih poklonika najvažnije sporedne stvari na svijetu. Južnoafrička Republika prva je afrička država domaćin SP-a, a kako će to izgledati u Johannesburgu, Pretoriji i ostalim gradovima domaćinima, moći ćemo procijeniti tek sredinom srpnja, nakon finalnog susreta za naslov prvaka svijeta.

Što god se tamo događalo, tportal.hr će svakodnevnim izvještajima, prijenosima uživo, fotogalerijama i zanimljivostima pokrivati nogometni spektakl na Crnom kontinentu. Cristiano Ronaldo, David Villa, Wayne Rooney, Leo Messi, Kaka, Samuel Eto'o i ostatak društva čije reprezentacije sudjeluju na ovogodišnjem SP-u nesumnjivo će opravdati zvjezdane statuse, a tko će na kraju i podići pokal namijenjen najboljima, tek ćemo vidjeti.

Na tportalu možete pronaći sve o skupinama i sudionicima Prvenstva, raspored odigravanja utakmica, zanimljivosti o prošlim svjetskim prvenstvima, najbolje strijelce te priče o najboljim igračima svih vremena. Svakodnevnim foto pričama nastojat ćemo u Lijepu Našu prenijeti barem manji dio atmosfere iz JAR-a te ih upotpunjavati informacijama koje ćemo skupiti preko agencija, ali i preko ljudi koji se nalaze na poprištu nogometnog spektakla.