OVO JE SULUDO

Svijet ostao u nevjerici; Mayweather otkrio koliko traži za jedan meč protiv Khabiba ili McGregora; ako to zaista dobije...

05.03.2020 u 21:17

Bionic
Reading

Floyd Mayweather Jr. (43) vjeruje kako i dalje postoji šansa za organizaciju meča protiv Khabiba Nurmagomedova ili čak revanša protiv Conora McGregora. Otkrio je i koliko bi zadovoljstvo njegovog angažmana tim putem koštalo

Floyd Mayweather u profesionalni boksački ring nije ušao od kolovoza 2017. godine, kad je protiv Conora McGregora upisao svoju 50. pobjedu u jednako toliko nastupa. Tim putem zaradio je 300 milijuna dolara i povukao se u borilačku mirovinu tijekom koje se posvetio svojim drugim poslovima, odnosno promotorskoj agenciji i striptiz klubovima.

No, kako je njegov eventualni meč protiv Khabiba Nurmagomedova ili čak revanš protiv McGregora konstantno 'u zraku', tako niti Floyd ne odustaje od možebitnog povratka kad bi se pojavila dobra prilika za to odraditi. On se trenutno nalazi na promotivnoj turneji u Velikoj Britaniji gdje često odgovara na pitanja fanova. Tako se jedno od njih ticalo eventualnog povratka i toga koliko bi ga trebalo platiti za takav meč, piše Fight Site.

'Razgovarali smo o meču protiv Conora McGregora i razgovarali smo o meču protiv Khabiba. Radimo na tome', rekao je Floyd, a prenosi Mirror, dodavši:

'Moja cijena za taj meč bila bi 600 milijuna dolara. Ako bih riskirao sve što sam do sada postigao, onda to mora biti vrijedno toga. Prošli put smo ostali na otprilike 200 ili 300 milijuna, ali vjerujem kako ove godine možemo to itekako nadmašiti.'

Pravi kompetitivni boks ga ne zanima otkako je u rujnu 2015. godine savladao Andrea Berta. No, s poslovne strane priliku za zaradu neće odbiti.

'Meč protiv McGregora bio je poslovni potez. U današnjem svijetu boksa za mene nema smisla boriti se protiv bilo kojeg običnog borca. Ja sam poslovni čovjek i ima mi smisla samo ono što donosi novce. Prvi meč bio je zabavan, a ovo je industrija zabave', rekao je još Floyd.

Na njegovu nesreću, Dana White je nedavno izjavio kako je trenutno i više nego zadovoljan uspjehom UFC-a i da ga ne zanima opcija puštanja neke od svoje dvije najveće zvijezde u boksački ring.