oduševio u abu dhabiju

Svi se slažu: s ovakvim Modrićem Real leti, a Marca ima genijalnu ideju

17.12.2017 u 08:24

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić izjavio je da mu je ovo 'najbolja godina u karijeri', nakon što je s Real Madridom pobijedio brazilski Gremio 1:0 u finalu Svjetskog klupskog prvenstva, a po završetku utakmice izabran za najboljeg igrača natjecanja koje je u subotu završeno u Abu Dhabiju.

'Za mene je ova 2017. bila jako dobra godina, vjerujem najbolja u mojoj karijeri. Ovo je nagrada za sav rad i predanost', rekao je novinarima nakon primanja nagrade.

  • +15
Finale klupskog SP-a, Real Madrid - Gremio Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Matthew Childs

'Kada te drugi ovako vrednuju, to me ispunjava ponosom. Nastavit ću davati sve od sebe za Real Madrid i ovaj dres. Želim i dalje osvajati trofeje', dodao je Modrić koji je u ovom izboru pobijedio klupskog kolegu Cristiana Ronalda, strijelca pobjedničkog pogotka u finalu.

>> Nema dileme - Luka Modrić i službeno je najbolji igrač prvenstva

Modrić je s Real Madridom ove godine osvojio pet trofeja, a ovo mu je treći naslov svjetskog prvaka s 'kraljevskim klubom'.

'Kada igraš svaki dan niti ne razmišljaš o tome, nisi niti svjestan toga. No, na kraju ćemo se sjetiti svega što smo napravili', rekao je 32-godišnji vezni igrač.

Za tjedan dana Real Madrid igra protiv Barcelone.

'Idući cilj je nova titula. U dobroj smo seriji, nadam se da ćemo to pokazati protiv Barcelone i smanjiti bodovnu razliku za njom', zaključio je Modrić.

S pohvalama se nadovezala i Marca.

'Luka je pokazao najbolju verziju sebe, kao u Cardiffu i kao u mnogim bitnim utakmicama. Nikad mu neće dati Zlatnu loptu, to je sigurno. Onda trebaju izmisliti novu nagradu 'Don Luka Modrić', napisali su u Marci uz dodatak.

'Kad Modrić igra, Real leti'.