STVAR JE OZBILJNA

Svi se raspisali o transferu Ronalda i ogromnoj plaći!

25.11.2015 u 13:39

Bionic
Reading

Španjolski, francuski i engleski mediji ove srijede pišu kako je PSG spreman pod svaku cijenu dovesti Cristiana Ronalda u Pariz te mu nude tjednu plaću veću od pola milijuna eura...

Nezadovoljni 30-godišnji Portugalac u slaboj je formi ove jeseni i njegov odnos s Realom definitivno je dotaknuo dno, posebno nakon što je predsjednik Perez podržao trenera Beniteza s kojim se Ronaldo posebno dobro ne slaže.

O odlasku Cristiana iz 'kraljevskog kluba' ovih se dana piše više nego ikad, a u srijedu su vodeći španjolski, francuski i engleski mediji objavili vijest da je Nasser Al-Khelaifi, vlasnik PSG-a spreman na sve kako bi doveo veliku zvijezdu u svoj klub.

Ronalda bi trebala čekati tjedna plaća od 567 tisuća eura, a PSG će vjerojatno morati platiti više od 100 milijuna eura za ovaj transfer.

Kako piše Marca, navijači Reala nezadovoljni su Cristianovim koketiranjem s PSG-om i izjavama u kojima ostavlja mogućnost svojeg odlaska i polako mu okreću leđa.

U PSG-u Ronalda vide kao nasljednika Ibrahimovića kojem ističe ugovor na kraju sezone, a jedino pitanje glasi: što će Parižanima Portugalac kad i bez njega nakon tri mjeseca Le Championnata imaju 13 bodova prednosti i gotovo siguran naslov prvaka? Još bolje pitanje glasi: što će Ronaldu nastupanje u takvoj ligi?