NIJE PRVI PUT

Svi pričaju o potezu Cristiana Ronalda nakon utakmice, a onda se Portugalac oglasio preko Instagrama

  • D. S.
  • Zadnja izmjena 08.12.2022 08:23
  • Objavljeno 07.12.2022 u 08:17
Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo bio je u sporednoj ulozi u uvjerljivoj pobjedi Portugala protiv Švicarske (6:1) u osmini finala SP-a u Katru, ali je svejedno jedna od glavnih tema svjetskih medija

Zvijezda večeri bio je Goncalo Ramos, 21-godišnjak koji je pronašao mjesto u udarnoj momčadi Portugala umjesto Cristiana Ronalda. On je postigao tri pogotka na utakmici dok su po jedan dodali Pepe, Raphael Guerreiro i Rafael Leao. Počasni pogodak za Švicarce dao je Manuel Akanji.

U igru je u 74. minuti ušao i Cristiano Ronaldo, uz ovacije s tribina, jer ga je većim dijelom drugog poluvremena prizivala većina portugalskih navijača. Njegov smiješak na tribinama nekako je bio 'kiseo'.

Poslije utakmice Ronaldo je prvi pozdravio navijače, ali je isto tako prvi napustio travnjak i to dok su njegovi suigrači slavili s tribina. U trenucima velikog veselja on je svojim ponašanjem opet usmjerio pozornost na sebe. Nije prvi put, nije korektno.

  • +7
Portugal - Švicarska, osmina finala SP-a u Katru, 2022. Izvor: EPA / Autor: ROLEX DELA PENA

Nikako da shvati da se protiv godina nitko ne može boriti. No nakon velike pobjede Portugala Ronaldo je ostavio poruku na Instagramu.

'Nevjerojatan dan za Portugal, povijesni rezultat na najvećem svjetskom natjecanju. Sjajna predstava ekipe pune talenta i mladosti. Našoj reprezentaciji treba čestitati. San je i dalje živ. Do kraja. Naprijed, Portugal', svojom objavom primirio je sve oko sebe iako u njemu najvjerojatnije 'kuha'.

>> Pogledajte podcast Qatarza - sve o Svjetskom prvenstvu u Katru

Izvor: tportal.hr
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal