'ZDRAVA NAVIKA'

Svi na Bundek: Biciklijada za sve, od 7 do 77 godina!

19.09.2012 u 17:25

Bionic
Reading

U subotu, 22. rujna, u zagrebačkom parku Bundek (11 sati) na rasporedu je prva jesenska biciklistička utrka Dukata 'Zdrava navika'

Ova rekreativna natjecateljska biciklistička utrka namijenjena je svim ljubiteljima vožnje biciklom i podijeljena je u tri kategorije: kids (od sedam do 13 godina), junior (od 14 do 17 godina) i senior od 18 godina nadalje.

Prva utrka za najmlađe počinje već u 11 sati, nakon toga u 11.30 sati startaju juniori, dok u 12 sati počinje seniorska utrka.

Prijavno mjesto te start i cilj utrke nalaze se kod centralne pozornice parka Bundek, preko puta glavnog ulaza u park Bundek

Za sudjelovanje u utrci potrebno je izvršiti prijavu na www.dukat.hr, gdje se nalaze potrebne upute i pravila utrke.

Nakon utrka organizirano je druženje i okrepa sudionika uz ukusne i zdrave Dukatove proizvode, a svaki sudionik dobiva od Dukata na dar službenu majicu utrke.

Osim što će u jednom od najljepših gradskih parkova svi građani imati priliku sudjelovati u jesenskom biciklističkom izazovu i prijateljskom okupljanju, pobjednike utrka očekuju vrijedni Dukat poklon paketi.

Nakon utrka organizirano je druženje i okrepa sudionika, a svaki sudionik dobiva na dar službenu majicu utrke. Pobjednike utrka očekuju vrijedni Dukat poklon paketi.