DRUGA STRANA PRIČE

Svi ga osuđuju, a on spasio život igraču na terenu!

13.10.2016 u 11:48

Bionic
Reading

Serge Aurier našao se pod žestokim kritikama prethodnih dana zbog neprimjerenog slavlja pogotka protiv Malija, no naknadno je otkriveno da je na istoj utakmici spasio život Moussi Doumbiji...

Zločesti dečko PSG-a možda je u prošlosti zaradio dva mjeseca zatvorske kazne zbog napada na policajca, a također i ružno vrijeđao Laurenta Blanca zbog čega je na duže vrijeme izbačen iz momčadi, no ima on i ljudsku stranu.

Naime, Serge Aurier spasio je život Moussi Doumbiji na subotnjoj utakmici protiv Malija. Nogometaš Rostova pao je u nesvijest nakon jednog zračnog duela i da nije bilo Bjelokošćanina, izgubio bi život.

'Igrači su shvatili da se Doumbia guši i da se sprema progutati jezik. Tada je Aurier brzo reagirao, stavio ga u bočni položaj i izvukao mu jezik, jer mu je prijetila smrt,' otkrio je izbornik Malija Alain Giresse.

Zanimljivo, dogodilo se to na istoj utakmici na kojoj je Aurier pogodak proslavio gestom rezanja grkljana, zbog čega je danima trpio osude cijelog nogometnog svijeta. Sada kad je izašla u javnost i druga strana priče, ovaj će mu se nepromišljeni čin brzo oprostiti...