NEMILE SCENE

Sve su češće ovako šokantne vijesti: Igraču Šerifa pozlilo tijekom utakmice s Realom, primio se za prsa i srušio, otežano je disao...

25.11.2021 u 14:48

Bionic
Reading

Nimalo ugodne scene na utakmici Lige prvaka između Šerifa i Reala. Igrač domaće momčadi Adama Traore se primio za prsa i srušio

Nakon borbe za loptu s igračem Reala Nachom Fernandezom, u kojem nije bilo kontakta, u 77. minuti Traore se rukom uhvatio za prsa i pao na travnjak.

Pomoć je odmah stigla, liječnici su bili uz njega nekoliko minuta. Na samom početku teško je dolazio do zraka, no uz pomoć liječnika se uspio pridići i napustiti igru.

Specijalistički pregledi otkrit će razloge koji su doveli do ovih nemilih scena.

Podsjetilo je ovo na nedavni slučaj u Španjolskoj. Tada se tijekom utakmice njegove Barcelone i Alaves srušio napadač Sergio Aguero. Nakon hospitalizacije i pretraga dijagnosticirana mu je aritmija koja mu je dovela karijeru pod znak pitanja.

Prije nekoliko dana veznjak Sheffield Uniteda John Fleck također se srušio na terenu tijekom utakmice u kojem je njegovom klubu protivnik bio Readinga. Flecku je pomoć na igralištu pružana desetak minuta nakon čega je hitno prebačen u bolnicu. Još uvijek se čekaju informacije iz kluba o njegovom zdravstvenom stanju, a sam igrač se oglasio iz bolnice te zahvalio svima na brizi i podršci.

  • +3
Utakmica 5. kola Lige prvaka: Šerif - Real Madrid Izvor: EPA / Autor: Dumitru Doru