subota, 9. srpnja

Sve što trebate znati o utakmici SuperSport Superkupa Dinamo-Hajduk: kada i kako do ulaznica, gdje pratiti TV prijenos...

04.07.2022 u 14:03

Bionic
Reading

U subotu 9. srpnja Dinamo i Hajduk će se na stadionu Maksimir boriti za prvi trofej sezone. U 20 sati započet će utakmica SuperSport Superkupa u kojoj je Dinamo stekao prvo nastupa kao prvak Hrvatske, a Hajduk kao pobjednik Kupa

Zagrebački klub je objavio informacije o ulaznicama za Superkup, kao i ostale detalje na temu prve utakmice u novoj sezoni.

Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u.

Cijene pojedinačnih ulaznica za derbi Dinamo – Hajduk:

Tribina sjever dolje 40kn

Tiribna sjever gore 40kn

Tribina zapad gore 80kn

Tribina zapad dolje 100kn

Prodaja ulaznica počinje u srijedu, 6. srpnja u 11 sati.

Prodaja će biti organizirana na Ticket pointu kod stadiona te online na ovom servisu.

Ticket point:

Srijeda 6.7. od 11 do 19 sati

Četvrtak 7.7. od 11 do 19 sati

Petak 8.7. od 11 do 19 sati

Subota 9.7. od 11 do 20:45 sati

Online prodaja

- https://www.ulaznice.hr/gnkdinamo/ctl_evt.jsp?act=priredbe&p=t&t=9

- od srijede 6.7. od 11:00 do subote 9.7. u 20 sati

U slučaju da ulaznice za pojedinu tribinu ili cijeli kapacitet stadiona za navijače Dinama budu rasprodani prije završetka prodaje, klub će o tome obavijestiti javnost putem web stranice i društvenih mreža.

ULAZNICE ZA DJECU STAROSTI DO 12 GODINA – ISKLJUČIVO NA TICKET POINTU

Navijači koji bi na utakmicu željeli povesti svoje dijete/djecu mogu prilikom kupovine ulaznice za derbi utakmicu na Ticket pointu ujedno preuzeti besplatnu pojedinačnu ulaznicu za dijete starosti do 12 godina.

Roditelj ili skrbnik može ulaznicu za dijete preuzeti na Ticket pointu prilikom kupovine svoje ulaznice uz obavezno predočenje osobnog dokumenta djeteta (rodni list, putovnica ili osobna iskaznica).

Nije moguće online preuzimanje besplatne pojedinačne ulaznice za dijete.

Pogodnost se odnosi samo na utakmicu SuperSport Superkupa 9. srpnja, a odluka za ovu pogodnost na budućim utakmicama tijekom sezone donosit će se za svaku pojedinačnu utakmicu.

Zbog sustava prodaje ulaznica, klub može garantirati za spojena sjedeća mjesta roditelja i djeteta na tribini jedino u slučaju kupovine ulaznice za odraslu osobu i preuzimanja besplatne ulaznice za dijete starosti do 12 godina istovremeno isključivo na Ticket pointu kod stadiona.

NAPOMENA

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list, zdravstvena iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice i paketi personalizirani i glase na ime i prezime.

Prilikom kupovine potrebno je prikazati osobni dokument za sve ulaznice.

Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

>> Utakmica Supersport Superkupa Dinamo-Hajduk na programu je 9. srpnja u 20 sati, a gledati ju možete na novom MAXSport 1 kanalu na 12. poziciji MAXtv-a u Osnovnom paketu.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!