ULAGANJE U STADION

Sve po starom: Mamić se ispričao novinarima

15.06.2011 u 14:41

Bionic
Reading

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić u srijedu je očito bio puno bolje volje nego dan ranije kada je prekinuo presicu

U srijedu je Mamić na konferenciju za medije, na kojoj je predstavljen novi stručni stožer maksimirskog kluba, došao nenajavljen i počeo je isprikom novinarima što im je samo dan ranije dijelio lekcije kako bi trebali raditi svoj posao.

A onda se okrenuo aktualnostima oko kluba. Prva na red došla su moguća pojačanja.

'Prema posljednjim informacijama kojima raspolažem, Hoffenheim se svim silama trudi zadržati Josipa Šimunića. Njegova je želja velika da dođe u Maksimir, no to ionako nikad nije bilo sporno. Rastane li se od Hoffenheima, dogovorit ćemo se za minuti', istaknuo je Mamić i otkrio nove informacije oko bosanskohercegovačkog reprezentativca Emira Spahića.

'U kontaktu sam s njim. Priznao mi je da ga zanima dolazak u Dinamo, a i svom klubu Montpelliereu je poručio da ne namjerava ostati tamo. Također, rekao im je da mu ne traže novi klub jer želi doći samo u Hrvatsku', tvrdi izvršni dopredsjednik.

A kakva je situacija s Domagojem Vidom?

'Vida nikad nije rekao da ne želi doći u Dinamo, ali treba ga razumjeti ako dvoji. Osjetio je život u najljepšoj zemlji svijeta i normalno je da mora vagati između HNL-a i nečeg tako poželjnog poput Bundeslige', smatra Mamić, koji se osvrnuo i na izgradnju maksimirskog stadiona.

'Računajući video-nadzor, terene i sve ostale radove, spremni smo na stadion potrošiti 60-70 milijuna kuna klupskog novca', zaključio je prvi čovjek Dinama.