ZA 65 MILIJUNA EURA

Sve dogovoreno, Kaka pet godina u Realu

03.06.2009 u 08:41

Bionic
Reading

Izgleda da je Real Madrid ulovio prvog kapitalca. Španjolska radijska postaja Cadena SER izvijestila da je sve dogovoreno s Milanom i da će brazilski veznjak sljedećih pet godina nositi dres 'kraljevskog kluba'

Kaka u Realu, pa Kaka demantira prelazak... I tako nekoliko puta posljednjih mjeseci. No izgleda da je i Milan popustio pred zovom novca. Španjolski radijski reporteri u javnost su izašli s pouzdanom informacijom da su Milan i Real sve dogovorili i da će 27–godišnji Brazilac napustiti San Siro, kamo je stigao 2003. iz Sao Paula.

Real će za Kaku isplatiti 65 milijuna eura odštete, a igrač će za petogodišnju vjernost dobiti devet milijuna eura po sezoni. Marca je objavila da se novi predsjednik Reala Florentino Perez u Madridu sastao s potpredsjednikom AC Milana Adrianom Gallianijem i Kakinim ocem te da su sredili sve detalje i sada se čeka još samo potpis Kake koji je trenutačno na pripremama brazilske reprezentacije te ne može biti prisutan potpisivanju ugovora.

'Ne znam hoćemo li moći zadržati Kaku u Milanu, jer mu se nudi velik novac', kazao je Berlusconi i na taj način pokušao naći opravdanje pred navijačima.

No teško da se pri ovom transferu puno pitalo Kaku, koji je nekoliko puta ponovio da ne želi iz Milana. Izgleda da je talijanski prvoligaš u novčanoj stisci te sam pritišće Brazilca da ode prema Santiago Bernabeuu i tako im priskrbi novu financijsku injekciju.