'NE ZNA ŠTO JE ZALEĐE'

Sutkinja elegantno obrukala šoviniste

25.01.2011 u 11:22

Bionic
Reading

Tijekom vikenda u Premiershipu su snage odmjerili Wolwerhampton i Liverpool, a pomoćna sutkinja Sian Massey je, bez da je toga bila svjesna, napravila golem korak u odbacivanju teorije da žene nemaju pojma što je to zaleđe

Uoči utakmice komentatori Skya su, ne znajući da su u eteru, gledali zapisnik utakmice i registrirali da je drugi pomoćni sudac žena.

'Netko bi mogao otići i objasniti joj što je to ofsajd dok još nije kasno', rekao je Richard Keys Andyju Grayu, a ovaj je tu opasku shvatio prilično ozbiljno.

'Da, ne možeš vjerovati da žena sudi. Njima je zaleđe potpuna nepoznanica.'

I dok su se dvojica cirkusanata zafrkavala na njen račun, perspektivna 25-godišnjakinja je ostala fokusirana.

Prvi dvoboj Premiershipa 'mahala' je 28. prosinca u dvoboju Sunderlanda i Blackpoola, a već u drugom dvoboju je zasjala. U 37. minuti sjajni Portugalac Meireles je primio loptu i uposlio Torresa koji je Portugal doveo u vodstvo. Stadion je bjesnio smatrajući da je Meireles bio u zaleđu, komentatorski duo vjerojatno se samo značajno pogledao, no usporena snimka je otkrila da je Massey bila savršeno postavljena i da o zaleđu nije bilo ni govora.

'Lupetala' sa Skya još se nisu ispričala mladoj sutkinji. Da je pogrešno procijenila delikatnu situaciju, vjerojatno bi imali štogod za reći.

Kriva pretpostavka...
I kazna za izrečene gluposti